Qui som?

Missió

Som un centre expert en formació per a persones treballadores i per a persones desocupades. Sobretot volem promoure actuacions que puguin contribuir a la igualtat d’oportunitats dels treballadors i treballadores, mitjançant la qualificació professional contribuint a la millora de competències dels nostres alumnes, mitjançant una formació de qualitat. 

Som un centre especialista en formació dels Certificats de professionalitat en Atenció Sociosanitària a Persones Dependents, en les seves dues modalitats (institucions i domicilis)

Ens oferim com a solució a les empreses per impartir formació als treballadors i treballadores i aconseguir així una millora en les seves competències que pugui impactar en la seva competitivitat

Política de qualitat

La política de qualitat que promovem com a centre es basa en els següents punts:

  • Satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients i/o alumnes, assegurant d’aquesta manera la qualitat de la nostra formació.

  • Situar com a element vertrebrador la informació i comunicació, per facilitar el compromís de totes les parts interessades amb la política de qualitat

Per aquest motiu estem certificats en Qualitat, segons la norma UNE-ISO 9001:2015, per l’entitat Applus, amb la voluntat d’oferir un servei de màxima qualitat formativa.

Equip Professional

“L’Equip de Qualitat i Formació és un equip multidisciplinar, el que permet donar resposta a les necessitats d’empreses i alumnes, tot adaptant-se a les noves tendències del mercat i de la societat.
Els docents que imparteixen les formacions, són experts, titulats, amb experiència en l’àmbit o especialitat en la que imparteixen docència.”

 

Els nostres professors

220
Cursos impartits
27
Anys de trajectoria
3300
Alumnes satisfets

Què diuen de nosaltres

ca