Serveis

Anàlisi de necessitats formatives

Ajudem a les empreses i entitats a detectar les seves necessitats de formació 

Disseny Pla de Formació

Participem del Disseny del Pla de Formació d’empreses, partint dels objectius de l’empresa i de la detecció de necessitats formatives dels treballadors.

Gestió del Crèdit de Formació 

Podem realitzar, a les Empreses que estiguin interessades, la gestió de la formació bonificada derivada del seu crèdit per la seva cotització per la contingència de Formació Professional a la Seguretat Social.

Accions Formatives

Més de 25 anys d’experiència en la gestió i organització de formació fa que, disponguem d’un ampli ventall d’especialitats formatives. Durant aquests anys sobretot ens hem especialitzat en formacions adreçades a l’àmbit sociosanitari, educatiu i anglès. 

Aquest ampli bagatge ens permet comptar amb un equip d’experts col·laboradors, tant pel que fa a la competència professional docent, com a la seva especialització tècnica. 

Avaluació 

Per poder garantir la qualitat de la formació, és imprescindible obtenir informació sobre el resultat de la formació impartida. L’anàlisi d’aquesta avaluació en permet, poder introduir millores i orientar futures decisions sobre la formació.

Cursos a mida

Ens adaptem a les necessitats de les empreses i/o entitats oferint diferents modalitats de formació, horaris, durada, temari a mida, nombre de grups i alumnes. Demana’ns informació. 

Som Punt d’informació del Servei d’Acreditació de Competències Professionals de la Generalitat de Catalunya

La campanya del Govern de la Generalitat Si ets professional, fes-ho oficial té per objectiu permetre a les persones acreditar competències professionals adquirides per via de l’experiència laboral o de formació no reconeguda, i aconseguir així una certificació oficial de competències incloses en els títols de formació professional i en els certificats de professionalitat que s’ofereixen a Catalunya.

Des de l’inici del servei amb la posada en marxa del programa Qualitat i Formació ha sigut Punt d’Informació i Orientació del servei, facilitant informació i orientat a totes les persones interessades. 

Aquest servei permetrà a les persones acreditar l’experiència laboral o formació no reconeguda i aconseguir una certificació oficial de les seves competències professionals.

El procediment d’acreditació

  • Fase 1. Assessorament. S’acompanya a la persona usuària per ajudar a identificar les competències professionals que ha adquirit mitjançant l’experiència laboral o la formació no reconeguda oficialment i recopilar la documentació necessària.
  • Fase 2. Demostració. Es comproven els coneixements adquirits a partir d’una entrevista, i si escau, mitjançant l’observació en el lloc de treball o una simulació pràctica.
  • Fase 3. Certificació. Es lliura la certificació oficial que reconeix les competències professionals i es proposa a la persona usuària un itinerari formatiu per tal de completar la seva formació.

Si tens interès en rebre informació i/o orientació sobre acreditació de competències professionals, pots fer-nos arribar un correu electrònic a mail@qualitatiformacio.cat indicant les teves dades i el motiu de la consulta i ens posarem en contacte amb tu.

Informa’t a la nostra escola.

Pots trobar tota la informació sobre el Sistema d’Acreditació de les Competències Professionals aquí

Pots trobar el llistat complet de Punts d’Informació i Orientació aquí

ca
Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?