Serveis

Anàlisis de necessitats formatives

Ajudem a les empreses i entitats a detectar les seves necessitats de formació 

Disseny Pla de Formació

Participem del Disseny del Pla de Formació d’empreses, partint dels objectius de l’empresa i de la detecció de necessitats formatives dels treballadors.

Gestió del Crèdit de Formació 

Podem realitzar, a les Empreses que estiguin interessades, la gestió de la formació bonificada derivada del seu crèdit per la seva cotització per la contingència de Formació Professional a la Seguretat Social.

Accions Formatives

Més de 25 anys d’experiència en la gestió i organització de formació fa que, disponguem d’un ampli ventall d’especialitats formatives. Durant aquests anys sobretot ens hem especialitzat en formacions adreçades a l’àmbit sociosanitari, educatiu i anglès. 

Aquest ampli bagatge ens permet comptar amb un equip d’experts col·laboradors, tant pel que fa a la competència professional docent, com a la seva especialització tècnica. 

Avaluació 

Per poder garantir la qualitat de la formació, és imprescindible obtenir informació sobre el resultat de la formació impartida. L’anàlisi d’aquesta avaluació en permet, poder introduir millores i orientar futures decisions sobre la formació.

Cursos a mida

Ens adaptem a les necessitats de les empreses i/o entitats oferint diferents modalitats de formació, horaris, durada, temari a mida, nombre de grups i alumnes. Demana’ns informació. 

ca